Nog maar een paar dagen korting op Franse Boomschors in big bags, bekijk de actie!.

BTW
 • Topbeoordeling: 8.9+
 • Bepaal je eigen aflevermoment*
 • Veilig en betrouwbaar

Boomschors kopen in Groningen

Wil je boomschors bestellen in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben boomschors voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ons kun je boomschors krijgen in verschillende soorten hoeveelheden, namelijk op pallets, in big bags of losgestort.

Waarom kiezen voor boomschors?

Boomschors is een natuurlijk materiaal dat goed past in groene omgevingen en het heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Boomschors heeft vele voordelen vergeleken met andere materialen zoals grindzand of houtsnippers.

 • Het voorkomt onkruidgroei.
 • Het beschermt de wortels van planten tegen vorstschade.
 • Het houdt vocht vast in de bodem.
 • Het biedt een goede drainage.
 • Het is duurzaam en gaat lang mee.

Welke boomschors moet ik kiezen?

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten boomschors:

 • Dennenschors: Dennenschors is een populaire keuze vanwege de natuurlijke uitstraling. Het heeft een lichte kleur en een fijne structuur waardoor het ideaal is voor het gebruik van speeltuinen. Dennenschors heeft een gemiddelde levensduur van 4 jaar.
 • Franse boomschors: Franse boomschors heeft een roodbruine kleur die goed past bij verschillende tuinstijlen. Het is daarom een populaire keuze voor in tuinen. Deze boomschors is van hoge kwaliteit waardoor Franse boomschors een gemiddelde levensduur heeft van 5 jaar.
 • Sylvester boomschors: Sylvester boomschors heeft een lichtbruine kleur en is ideaal voor het aanleggen van paden. Sylvester boomschors gaat minder lang mee dan Franse boomschors, maar heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ontdek alle voor- en nadelen van onze verschillende soorten boomschors.

Boomschors voor bedrijven in Groningen

Wil je voor jouw project grote hoeveelheden boomschors bestellen? Bij ons kun je kwalitatieve boomschors verkrijgen in verschillende hoeveelheden, namelijk van pallets tot grote big bags. Ook kunnen wij boomschors losgestort leveren voor bijvoorbeeld op een aanhanger.

Boomschors voor hoveniers in Groningen

Ben je bezig met een tuinproject en op zoek naar kwalitatieve boomschors? Wij hebben een groot assortiment aan boomschors. Franse boomschors is een populaire keuze onder hoveniers.

Boomschors voor scholen in Groningen

Voor scholen bieden wij boomschors aan die ideaal te gebruiken is voor schooltuinen en speeltuinen. Dennenschors heeft een fijne structuur waardoor het geschikt is om te gebruiken onder speeltoestellen.

Boomschors voor particulieren in Groningen

Wil je boomschors gebruiken voor in je tuin of voor het aanleggen van een pad? Wij hebben drie verschillende soorten boomschors die hier perfect voor zijn. Bij ons is boomschors te verkrijgen van 1 zak tot een hele pallet.

Boomschors bestellen bij Bustotaal.nl

Wil je boomschors kopen in Groningen? Bekijk ons assortiment aan kwalitatieve boomschors. Wij kunnen boomschors leveren op pallets, in big bags of losgestort. Je hebt de mogelijkheid om boomschors gratis te laten bezorgen of af te halen in Winsum (Groningen).

Onze boomschors producten