Sylvester Boomschors

Sylvester Boomschors is een grof en ongemalen boomschors, ideaal voor het aanleggen van paden en borders. Sylvester boomschors heeft een lange levensduur doordat het bestaat uit grotere stukken en kan zeker vijf jaar blijven liggen. Sylvester schors is onkruid remmend en heeft een bodemverbeterende werking.

Sylvester Boomschors Losgestort 1m3
Toon Filters

Wat is Sylvester boomschors?

Sylvester boomschors is een decoratieve boomschors die afkomstig is van de naaldboom, genaamd de Pinus Sylvestris. De kleur van deze schors is lichtbruin. De grove den waarvan Sylvester boomschors afkomstig is, is in een groot deel van Europa te vinden. Met name in de koudere gedeelten van Europa kom je deze boom veel tegen.

Sylvester boomschors is uitermate geschikt als decoratieve bodembedekker en tevens als val- en speelondergrond. Het is een betaalbare soort boomschors en past daarom binnen de meeste budgetten.

Hoe gebruik je Sylvester boomschors?

Sylvester boomschors is een aanwinst voor iedere toepassing en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ideaal is om eerst de ondergrond onkruidvrij te maken. Daarna het plaatsen van antiworteldoek. En af te sluiten met de Sylvester boomschors.

Voordelen van Sylvester boomschors

Sylvester boomschors is een boomschors die wordt gebruikt in tuinen, parken en plantsoenen. Het materiaal leent zich niet alleen uitstekend voor decoratie, maar beschikt ook over een aantal andere voordelen voor houtsnippers.

Sylvester boomschors wordt als bodembedekker toegepast om de bodem in de zomer te beschermen tegen uitdroging. Zonder extra schorslaag kan vocht op warme dagen namelijk eenvoudig verdampen. Sylvester boomschors, of een andere schors soort, houdt dit proces tegen. De tuin hoeft dus minder vaak bewatert te worden.

Door zijn dekkende eigenschappen verhindert Sylvester schors ook het kiemen van onkruidzaden. En daarbij vormt Sylvester boomschors ook nog een vast tapijt en is daardoor resistent tegen wind op bijvoorbeeld hellingen.

Onkruid tegengaan met Sylvester boomschors

Een grote ergernis in iedere tuin is onkruid. Zeker in de warmere maanden, wanneer alles volop in bloei staat, is onkruid nauwelijks te voorkomen. Wat veel mensen niet weten, is dat Sylvester boomschors een preventieve werking heeft. Het natuurlijke materiaal gaat de groei van onkruid tegen.

Hoe lang gaat Sylvester boomschors mee?

Sylvester boomschors heeft een lange levensduur doordat het bestaat uit grotere stukken. Hierdoor kan het zeker vijf jaar blijven liggen.

Sylvester boomschors kopen

Bij ons bestel je eenvoudig online jouw Sylvester boomschors. Alle opties en de mogelijkheden voor de levering kun je vinden op de productpagina. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op.