Winkelmand
BTW
  • Duizenden tevreden klanten in NL & BE
  • Alleen hoogwaardige houtproducten
  • Besteld voor 12:30 = vandaag verzonden (ma-vr) *

Houtpellets Groningen

Als je op zoek bent naar kwaliteitshoutpellets om te stoken, dan kom je langs bij Bustotaal.nl in Groningen (Winsum). Bustotaal.nl is één van de grootste leveranciers van houtpellets in de regio Groningen en biedt een breed scala aan verschillende soorten houtpellets aan voor alle soorten pelletkachels. Je kunt bij Bustotaal.nl terecht voor pellets van hoge kwaliteit, goedkoop en betrouwbaar. Je kunt de pellets bij Bustotaal.nl afhalen in Winsum of ze laten bezorgen bij je thuis.

Houtpellets afhalen in Groningen met de juiste keurmerken

Bustotaal.nl levert houtpellets van de beste kwaliteit. Alle pellets worden geproduceerd volgens de Europese normen ENPlus A1 en A2 of DIN+. Daarnaast worden alle pellets getest op vochtigheid, calorische waarde, asgehalte en stof. Je bent dus verzekerd van pellets van de beste kwaliteit die zorgen voor een optimale verbranding en prestatie.

Bustotaal.nl heeft een breed scala aan verschillende soorten houtpellets in het assortiment. Zo heb je de keuze uit witte of bruine houtpellets van topmerken zoals; Pelfin, Mecklenburger of Pellini. Dit maakt het mogelijk om de beste pellets te kiezen voor jouw specifieke doeleinden.

We helpen je met het inladen van de houtpellets

Onze terreinmedewerkers helpen je graag met het inladen van de auto. Wil je de pellets liever thuisbezorgd hebben? Ook dat is geen probleem bij Bustotaal.nl plaats je bestelling via onze webshop en wij leveren de pallet met houtpellets tot aan de voordeur!

Als je op zoek bent naar kwaliteitshoutpellets, dan kom je bij Bustotaal.nl in Groningen (Winsum) langs. Bij Bustotaal.nl vindt je een breed scala aan verschillende soorten houtpellets van hoge kwaliteit. Je kunt de pellets afhalen in Winsum ons adres is; Het Aanleg 21, 9951 SJ. Bij Bustotaal.nl ben je verzekerd van kwaliteitshoutpellets tegen een betaalbare prijs.

Afhaaltijden

Je kunt bij Bustotaal.nl houtpellets afhalen van maandag tot en met zaterdag. Zie in de onderstaande tabel de actuele afhaaltijden.

Maandag08.00 – 17.00 uur
Dinsdag08.00 – 17.00 uur
Woensdag08.00 – 17.00 uur
Donderdag08.00 – 17.00 uur
Vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
ZondagGesloten