Vanwege groot succes verlengd: 14 extra dagen korting op alles op een pallet! Bekijk de: actie!

BTW
Recent toegevoegd
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Houtpellets Groningen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve houtpellets om te stoken, dan ben je bij Bustotaal in Groningen (Winsum) aan het goede adres. Bustotaal.nl is één van de grootste leveranciers van houtpellets in de regio Groningen en we hebben een groot assortiment verschillende soorten houtpellets voor alle soorten pelletkachels. Je kunt bij ons terecht voor pellets van hoge kwaliteit die goedkoop en betrouwbaar zijn. Je kunt de houtpellets bij ons afhalen in Winsum of bij je thuis laten bezorgen.

Houtpellets keurmerken

We leveren houtpellets van de beste kwaliteit. Alle pellets worden geproduceerd volgens de Europese normen ENPlus A1 of DIN+. Daarnaast worden alle houtpellets getest op vochtigheid, calorische waarde (dit is de hoeveelheid warmte die het kan produceren), asgehalte en stof. Je bent dus verzekerd van houtpellets met een keurmerk en de beste kwaliteit voor een optimale verbranding en prestatie.

Je hebt keuze uit witte of bruine houtpellets van topmerken zoals; PelfinMecklenburger of Pellini. Dit maakt het mogelijk om de beste pellets te kiezen voor jouw specifieke wensen. Meer weten over houtpellets? Je leest hier alles wat je moet weten over pellets.

Verschillende soorten verkrijgbaar in Groningen

Bij Bustotaal hebben wij heel veel verschillende soorten houtpellets in ons aanbod. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit witte houtpellets of bruine houtpellets van verschillende topmerken. Denk hierbij aan merken als Pelfin, Mecklenburger of Pellini. Door ons ruime aanbod in Groningen is het mogelijk om de beste houtpellets te kiezen voor jouw precieze doeleinden. Een extra voordeel is dat je door onze verschillende soorten houtpellets niet meer uren hoeft te reizen.

Waarom houtpellets in Groningen kopen?

Tegenwoordig is duurzaamheid belangrijker dan vroeger. Door jouw houtpellets lokaal te kopen in Groningen zorg je voor minder CO2-uitstoot. Je hoeft namelijk minder ver te rijden dan wanneer je bijvoorbeeld houtpellets ergens anders in Nederland haalt. Hiermee verminder je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar bespaar je ook nog eens op de benzinekosten. 

Online bestellen of afhalen in Groningen

Je bestelt gemakkelijk jouw houtpellets online in de webshop. Je kunt ze thuis laten bezorgen, maar je kunt je bestelling ook komen afhalen bij ons in Winsum (Groningen). Ons adres is het Aanleg 21. 

Het komen afhalen in Winsum (Groningen) kan op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Als extra service helpen we de houtpellets in te laden.

Wil je graag persoonlijk advies of heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Afhaaltijden

Je kunt bij Bustotaal.nl houtpellets afhalen van maandag tot en met zaterdag. Zie in de onderstaande tabel de actuele afhaaltijden.

Maandag08.00 – 17.00 uur
Dinsdag08.00 – 17.00 uur
Woensdag08.00 – 17.00 uur
Donderdag08.00 – 17.00 uur
Vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
ZondagGesloten