BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Boomschors calculator

Boomschors is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken als bodembedekker. Het vermindert de kans op onkruidgroei.

Maar het exact bepalen van de benodigde hoeveelheid boomschors voor jouw tuinproject kan een uitdaging zijn. Gelukkig heeft Bustotaal een gebruiksvriendelijke boomschors calculator ontwikkeld, zodat jij snel en eenvoudig kunt bepalen hoeveel kuub boomschors je nodig hebt.

Hoe bereken je hoeveel boomschors je nodig hebt?

Onze boomschors calculator maakt gebruik van een eenvoudige formule: lengte x breedte x diepte/dikte. Met deze formule kun je het aantal benodigde boomschors berekenen. De standaard diepte/dikte die vaak wordt gehanteerd is tussen de 5 en 15 centimeter. Stel je voor dat je een oppervlakte hebt van 3 meter bij 4 meter, en een diepte van 0,15 meter; dan heb je 1,8 kubieke meter boomschors nodig, wat gelijk staat aan 1800 liter.

Bereken met de boomschors calculator hoeveel boomschors je nodig hebt

Gebruik onze boomschors calculator om snel en nauwkeurig te bepalen hoeveel boomschors je nodig hebt voor jouw tuinproject. Met slechts een paar klikken krijg je het exacte aantal kuub boomschors dat vereist is voor jouw specifieke situatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Ontdek ons ruime assortiment boomschors

Naast onze handige boomschors calculator bieden wij een breed assortiment boomschors van hoge kwaliteit aan. Wij hebben de juiste producten om aan jouw behoeften te voldoen. Met merken zoals Pelfin, Bustotaal en Augustiner ben je verzekerd van topkwaliteit boomschors.