Houtsnippers

Met houtsnippers leg je voordelig een onderhoudsvrije tuin aan. Verder kijken hoeft niet, want bij Bustotaal bestel je online de goedkoopste houtsnippers van Nederland in big bags en losse zakken. Als je op maandag t/m donderdag voor 16:00 besteld, heb je de houtsnippers de volgende dag klaar staan om te verwerken.
Bekijk houtsnippers

9 resultaten

9 resultaten

Houtsnippers kopen? Houtsnippers zijn een voordelige en bewuste oplossing voor het verfraaien van elke tuin. Snippers geven je tuin een mooie natuurlijk uitstraling en extra voeding voor je planten. Houtchips of houtsnippers zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van wandelpaden en het decoratief afdekken van borders.

Wat is het verschil tussen houtsnippers en houtchips?

Houtsnippers blijven over nadat Nederlandse struiken, bomen gesnoeid zijn in bossen en parken. Dit natuurlijke en duurzame product is een goedkope oplossing om je tuin er netjes en verzorgd erbij te laten liggen. Ontschorste houtchips zijn van een hogere kwaliteit en zijn afkomstig van de houtverwerkende bedrijven en zagerijen. Chips hebben een lichte houtkleur, en zien er prachtig uit in de tuin. Tip: gebruik houtsnippers in combinatie met boomschors voor een extra mooi resultaat.

Houtsnippers, waarvoor te gebruiken?

  • Natuurlijke decoratie
  • Aanleggen van borders, wandel- en gangpaden in de tuin
  • Creëren van een vruchtbare bodem
  • Weren van vocht en onkruid

Doordat zonlicht niet door de laag bodembedekker kunnen penetreren kan er geen onkruid meer groeien. Jouw tuin blijft mooi, zonder dat je uren kwijt bent met onkruid wieden. Door het formaat van deze bodembedekkers wordt een stabiele ondergrond gecreëerd waarover je fijn kan wandelen en zelfs rijden.

Eenvoudig het aantal kuubs berekenen

Gebruik het volgende rekenvoorbeeld om te berekenen hoeveel (m3) houtsnippers je nodig hebt. Om je tuin te voorzien van een mooie dekkende laag snippers, kun je het beste een laag van 8 cm gebruiken, hiermee zorg je ervoor dat het gehele oppervlakte ruim is voorzien van houtsnippers. Bereken hoeveel kuub je nodig hebt door het aantal vierkante meter te vermenigvuldigen met 0,08. Voor 25m2 wordt dat (25 * 0,08) = 2 kuub.

Ook afhalen

Onze houtsnippers zijn beschikbaar in een big bag of losgestort; u kunt de big bags houtsnippers afhalen in (Groningen)Winsum of snel en vertrouwd thuis laten bezorgen.