Insectenvangers

Last van klein ongedierte rond en om je huis waar je graag van af wilt? Bestel dan een van de ongediertebestrijding producten van Bustotaal. Voor de irritante fruitvliegen en wespen proberen wij ook een goede oplossing te bieden. Bestel nu een wespenval of fruitvliegjesvanger en stop dat ongedierte!

wespenvanger vespano
Toon Filters

Fruitvliegjes vangen met val

Fruitvliegjes zijn lastig van af te komen vooral ook omdat ze met zovelen zijn. Waar er gisteren nog maar 1 in de keuken vloog zijn het de volgende dag al weer 10. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing om fruitvliegjes te vangen: de fruitvliegjesvanger van Foetsie. Fruitvliegjes bestrijding is nog nooit zo makkelijk geweest. De val wordt gevuld met vloeistof op azijnbasis waar de vliegjes op af komen. Nadat ze er in zijn gevlogen kunnen ze er niet meer uit. Dit is dan ook het makkelijkste middel tegen fruitvliegjes.

Wespenvanger voor in de herfst

Zodra de maand augustus begint is het weer raak. De wespen vliegen je om de oren en komen op alles af wat zoetigheid of vlees is. Met de VespaNo wespenvanger kan je de wespenoverlast flink verminderen. Deze wespenval heeft een gat bovenin en zoetigheid in het midden zodat wespen in de val kruipen. Daarna kunnen ze er niet meer uit en jij hebt er geen last meer van. De speciale constructie van VespaNo zorgt ervoor dat bijen er niet in kunnen klimmen en dat is weer goed voor jouw tuin. Daarnaast kan je gemakkelijk de wespenvanger vullen zodra het leeg is.