Vliegenlampen

Last van vliegen in de tuin, garage of huis? Met vliegenlampen kan je makkelijk van muggen of vliegen aankomen. Sluit de lamp aan op het stroomnetwerk en klaar is kees! Kost verder geen moeite en je bent binnen de kortste keren of van het ongedierte. Wij hebben de beste insectenlampen die een groot gebied insectvrij kunnen krijgen in no time. Koop nu!

Vliegenlampen
Toon Filters

Wat doet een vliegenlamp?

Een vliegenlamp is een must have voor iedereen die last heeft van muggen of andere insecten. In een groot gebied om de lamp heen worden alle insecten verdelgd. Doordat er geen gif wordt gebruikt is het een milieuvriendelijke manier van insecten verdelgen. De elektrische vliegenvanger is daardoor één van de beste opties als het gaat om insectenverdelgers.

Hoe werkt een insectenlamp?

Een insectenlamp is een apparaat met een lamp en een raster dat onder stroom staat. Deze lamp trekt bijvoorbeeld muggen en waarna ze tegen het raster aan vliegen. Dit raster staat onder spanning en dan gaan ze dood. Dit maakt het een zeer effectief en handig apparaat. Ook gebruikt de elektrische vliegenvanger geen gif of andere stoffen en is het dus milieuvriendelijk!