Vuurschaal

Bij Bustotaal hebben we een breed aanbod van superhoge kwaliteit vuurschalen. Esschert design is een hoogstaand merk als het gaat om vuurschalen. Daardoor weet je zeker dat je een geweldige vuurschaal krijgt voor een zacht prijsje. Kies de mooiste schaal en bestel nu!

Vuurschaal
Toon Filters

Vuurschalen kopen?

Ben jij op zoek naar een sfeermaker in jouw tuin? Dan is een vuurschaal ideaal. Vuurschalen brengen het heerlijke kampeergevoel tot leven in jouw tuin. Heerlijk rond het vuur zitten en marshmallows roosteren of toch liever een stuk vlees. Dan kan allemaal met onze vuurschalen. Door de uiteenlopende designs is er altijd een vuurschaal die past in jouw tuininterieur.

Verschillende kleuren, materialen en vormen geven ieder een unieke sfeer en uitstraling aan jouw tuin. Wij bieden stalen en metalen vuurschalen aan in verschillende vormen en kleuren. Bestel onze vuurschalen en wij bezorgen het gratis bij jou thuis.

Waarom een vuurschaal?

  • Het is sfeervol
  • Door de verschillende materialen, kleuren en vormen is er altijd een vuurschaal die bij jou past
  • Het geeft een fijne warmte 
  • Ook te gebruiken als bbq of voor het roosteren van bijvoorbeeld marshmallows

Naast de fijne sfeer en warmte, kan een vuurschaal ook prima gebruikt worden als BBQ. Zo kun je de avond beginnen met het grillen van bijvoorbeeld een smakelijk stukje vlees. Toch te koud? Dan kun je haardblokken gebruik om een aangenaam vuurtje aan te wakkeren.

Wat is laser cut?

In ons aanbod hebben wij prachtige grote vuurschalen met laser cut design. Dat betekent dat er patronen op de buitenkant met een laser zijn gesneden. Dit zorgt voor precisie in het ontwerp en een super mooie afwerking. Het design is ook zo gemaakt dat het door de vlammen echt gaat ‘leven’. Dit zorgt voor een prachtig schouwspel op jouw vuurschaal!