Pelletkorrels kopen

Pelletkorrels kopen voor in de kachel? Bij Bustotaal.nl hebben wij de beste pelletkorrels voor jou. Wij garanderen een super kwaliteit met behulp van verschillende certificaten zoals DIN+ en EN+. Zo weet jij zeker dat onze pellets de beste verbrandingswaarden en volledig schoon zijn. Wij hebben een groot aanbod aan pelletkorrels voor een lage prijs. Koop nu pelletkorrels bij Bustotaal.nl!

Goedkope pelletkorrels kopen

Bij Bustotaal verkopen we niet alleen de beste pelletkorrels. Wij verkopen ook goedkope pelletkorrels door grote hoeveelheden in Big Bags te verzenden. Hierdoor besparen we niet alleen op kosten maar gebruiken we ook minder plastic. Zo kan je goedkope pelletkorrels kopen en tegelijkertijd milieubewust bezig zijn. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om losgestorte pelletkorrels af te halen in Winsum voor maar €0,28 per kg!

Witte en bruine pelletkorrels

Natuurlijk hebben wij een breed aanbod met zowel witte als bruine pelletkorrels. Het verschil tussen beide soorten zit hem vooral in de manier van branden. Witte pelletkorrels hebben een ontzettend mooie felle vlam en en hebben een erg laag asgehalte. Bruine pelletkorrels daarentegen branden ietwat langzamer maar warmer. Hierdoor hebben de bruine pelletkorrels een hoger rendement en zijn ze zeer geschikt voor het stoken in kleinere ruimtes.

 

Koop pelletkorrels