Gecertificeerde pellets kopen

Pellets kopen voor je kachel en wil je verzekerd zijn van de beste kwaliteit houtpellets? Bustotaal levert aan meer dan 2.000 klanten per jaar pellets door heel Nederland en België. De pellets zijn voorzien van DIN+ en EN+/A1 certificaten, die ook vereist worden door pelletkachel installateurs. Mocht je hulp nodig hebben bij jouw keuze, neem dan contact met ons op. Onze pellet specialisten geven je graag passend advies!

16 resultaten

16 resultaten

Witte & Bruine pellets kopen?

Witte houtpellets kennen een hoge stookwaarde van 5,4 kWh per kg en zijn gemaakt van 100% naaldhout, waardoor ze sneller branden dan bruine pellets. Deze pellets hebben een laag asgehalte van < 0.5% en zijn tevens voorzien van het DIN+ en EN+/A1 certificaat.

Bruine houtpellets hebben een hoog rendement met een stookwaarde van 4,7 kWh/kg. Met een gemiddeld vochtpercentage van 6.7% en een asgehalte van 0.7-1% hebben deze pellets een droog en schoon karakter. Bruine houtpellets zijn geproduceerd van hardhout, waardoor ze warmer en minder fel branden dan de witte variant.


De voordelen van houtpellets kopen bij Bustotaal

  • Snelle levertijden en altijd op voorraad
  • Alleen verkoop van gecertificeerde pellets
  • Al meer dan 10 jaar ervaring!
  • In zakken, big bag en bulk
  • Ook in Winsum af te halen!


Goedkope pelletkachel korrels

Bij Bustotaal koop je het hele jaar door voordelige pelletkachel korrels van de beste kwaliteit.  Je hebt de keuze uit zowel witte pelletkorrels als bruine pelletkorrels in verschillende verpakkingen en hoeveelheden, van één zak tot een grote big bag van 2m³. Je kunt bij ons ook losgestorte pelletkorrels komen afhalen bij ons in Winsum, dit kan al vanaf €0,28 per kg! Wil je liever een losgestorte bulk levering houtpellets per vrachtwagen geleverd hebben? Dit is uiteraard ook mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Houtpellets aanbieding

Ben je altijd op zoek naar een goede pellet aanbieding? Dat hoeft niet meer als je eenmaal Bustotaal hebt ontdekt. Bij ons bestel je houtpellets altijd voor de beste prijs!  Daarnaast selecteren wij alleen de beste pellets voor ons assortiment waardoor je verzekerd bent van een hoog rendement.  Dus ga je voor de beste prijs-kwaliteitverhouding? Kies dan voor de houtpellets van Bustotaal!